top of page
chef 4_edited.jpg

Andreea Apostol

Andreea este raw și plant-based chef, trainer și consultat, creator de meniuri ți de evenimente wellness

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Povestea ei

Andreea crescută într-o familie foarte creativă cu tatăl arhitect, mama creatoare de modă și bunica pictor, a fost întotdeauna foarte independentă și autentică.

În 2012 a devenit bucătar nu pentru a lucra într-un restaurant, ci pentru a învăța copiii să gătească.

Totuși, din 2016, a început să fie mai conștientă de ceea ce mănâncă și de felul în care își hrănește corpul. A început să citească și să învețe multe despre mancarea raw, iar la scurt timp după aceea, a devenit bucătar raw vegan, pregătită de unul dintre cei mai buni bucătari raw vegani din lume, Sayuri Tanaka. De asemenea, a  urmat și alte câteva clase dar și cursuri online vegane a unor bucătari de renume mondial precum Matthew Kenney și Amy Levi.

În momentul de față, locuiește în Macau și este chef, trainer, consultant și fondator al brandurilor Rawlicious, 

Andreea.Plant-Based Chef,  The Healthy Happy Kid,   Atelier.853.Ambiția, creativitatea și dragostea ei pentru ceea ce face, au continuat să evolueze în jurul a ceea ce știe cel mai bine: preparate sănătoase plant-based, sustenabilitate, training și wellness. A trecut prin experiențe deosebite, de la a fi designer de meniuri sau bucătar șef pentru evenimente de wellness, la a preda în școli și academii de gătit, pană la a colabora cu evenimente internaționale de wellness în calitate de speaker sau co-organizator.

Pasiunea sa a determinat-o să fie nominalizată și să câștige Great Taste Award 2018 (Anti Additive Great Award), in Hong Kong.

bottom of page