top of page
mozza4 sq.jpg

BRÂNZĂ VEGANĂ VOL.1

O călătorie inspirațională în care vei învață să pregătești unele dintre cele mai populare brânzeturi vegane și preparate pe baza de brânză

Cursul oferă un accent intens asupra brânzeturilor vegane ușor de făcut și cu ingrediente la îndemâna oricui.

 Acest curs vă va ghida prin elementele de bază, de la selecția ingredientelor până la obținerea celei mai bune mozzarella vegană posibilă, perfectă pentru pizza și salată Caprese și o brânză feta uimitoare pe care veți dori să o mâncați în fiecare zi. Mediul flexibil de învățare al platformei noastre vă va permite să lucrați în propriul ritm și să vă urmăriți progresul în cele 4 module pline cu videoclipuri și de rețete. 

Feta.jpg

CE VEI OBȚINE

  • Acces  la cursul complet cu toate 33 de lecțiile și materialele pentru 365 zile.

  • Descoperiți peste 20 de secțiuni video detaliate și de informații de înaltă calitate.

  • Aflați pas cu pas cum să creați brânzeturi incredibil de gustoase pentru întreaga familie - cu chef Andreea Apostol.

  • Obțineți lista de cumpărături cu ingrediente esențiale.

  • Descărcați manualul complet cu toate rețetele și informațiile.

  • Faceți evaluarea finală pentru a vă testa cunoștințele și progresul

  • Primiți certificatul de absolvire după terminarea cursului.

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

Brânză Vegană Vol.1- Curriculum

MODUL 1- INTRODUCERE 

Acest modul te va introduce și te va familiariza cu sistemul de învățare a cursului și îți va face cunoștință cu instructorul tău.

Submodule: Bine ai venit la cursul Brânză Vegană Vol.1, Ce vei învăța în acest curs, Instructorul tău, Downloadează Cursul

kitchen mic.jpg

MODULUL 2-  PRINCIPII FUNDAMENTALE 

Acest modul vă ajută să descoperiți abilitățile esențiale, ustensilele necesare, care sunt ingredientele principale, cum să găsiți aroma potrivită și cum să organizați lista de cumpărături.

Submodule: Componentele Esențiale în Prepararea Brânzei Vegane, Tratarea Nucilor si Alunelor, Deshidrator- Bonus, Ingrediente Speciale, Lista de Cumpărături, TEST 1.

Net Bag and Glass Jars

MODULUL 3-  REȚETE BRÂNZETURI

Odată ce ai trecut de modulul 2 vei avea toate cunoștințele necesare pentru a începe prepararea brânzerurilor vegane din modulul 3.

Rețete: Lapte de Caju, Lapte de Cocos, Parmezan, Parmezan Mărunțit Brânză, Ricotta, Brânză Mozzarella, Brânză Feta, Sos Pesto, TEST 2.

Ricotta.jpg

MODULUL 4-  REȚETE DE MIC DEJUN, PRÂNZ ȘI CINĂ

În acest modul, vom folosi brânzerurile pe care le-ați învățat până acum pentru a prepara deliciouse mancăruri și pentru a aprofunda în crearea unui meniu. 

Rețete: Cereale din ovăz, Cereale fără Gluten, Sandwich Italian, Mozzarella Marinată, Salată Grecească, Salată Caprese, Paste cu Trufe și Sos de Brânză, Dovlecei cu Ricotta și  Parmezan, Cremă de Feta cu Roșii și Dovleac la Cuptor, Desert cu Ricotta și Afine.

Feta cream.jpg

MODULU 5- EXAMEN FINAL

Felicitari și bine ai venit la examenul final de absolvire al cursului Branza Vegana Vol.1

Acest examen iti da șansa să creezi propria farfurie folosind toate tehnicile și rețetele pe care  le-ai parcurs în decursul a 27 de lecții. Pentru examenul tău final, trebuie să creezi un preparat, în 2 porții, folosind tehnicile pe care le-ai învățat pe parcursul acestui curs.
 

double dish.jpg

EȘTI GATA SĂ DEVII STUDENTUL NOSTRU?

bottom of page