top of page
 • Trebuie să pregătesc ceva în avans?
  Lista completă de ingrediente pentru a începe este disponibilă în modul PRINCIPII FUNDAMENTALE atunci când vă conectați.
 • Am nevoi de ustensile sau echipament special?
  Vă recomandăm ca punct de plecare un cuțit bun, o pregătire de bază pentru bucătărie și un blender. Veți primi sugestii de la noi pentru câteva piese de echipament, în cursul USTENSILE NECESARE
 • În cât timp trebuie să termin cursul?
  Aveți la dispoziție un an pentru a finaliza cursul din ziua în care vă conectați la portalul studenților și începeți.
 • Va exista un test final de absolvire?
  Da, vor exista 3 teste in total. Primul test grilă la finalul modulului PRINCIPII FUNDAMENTALE, cel de al doilea test grila la finalul modulului REȚETE BRÂNZETURI. Al treilea test este examenul de absolvire și va avea loc la finalul întregului curs. Acest examen consta în crearea preparatului propriu.
 • Pentru cine sunt aceste cursuri?
  Unii dintre studenții noștri vor pur și simplu să gătească pentru familiile lor, unii intenționează să lucreze ca bucătari, alții au bloguri și unii chiar își conduc propriile cafenele sau restaurante. Indiferent de antecedentele tale, ești binevenit în comunitatea studenților Academiei Vegane și te vei simți ca acasă.
 • Voi avea acces imediat la cursuri?
  Da, după efectuarea plății vei avea acces imediat la cursuri.
 • Deja gătesc alimente vegane destul de des. Academia Vegană va fi prea simplu pentru mine?
  Deloc! De fapt, există câte ceva pentru fiecare nivel de bucătar vegan în interiorul academiei, de la cei care sunt abia la început, la cei care pregătesc deja de feluri de mâncare și doresc să-și îmbunătățească meniurile, până la cei care au fost complet cufundați în stilul de viață vegan de ani. Am avut mulți studenți care sunt bucătari profesioniști, dar încă găsesc valoare în cursurile noastre.
 • Aveți o politică de rambursare?
  Desigur! Dacă nu ești fericit, îți vei primi banii înapoi. Pentru asta este disponibilă garanția noastră „Love-It-Or-Money-back”. Pur și simplu scrieți-ne în primele 30 de zile de la achiziție și vă vom transfera banii, fără întrebări. Ne puteți trimite un e-mail direct la academiavegana.ro@gmail.com și vă vom contacta cât mai repede posibil.
 • Dacă am mai multe întrebări?
  Suntem aici pentru tine! Intreaba-ne orice. Dacă aveți o întrebare care nu a fost acoperită în aceste întrebări frecvente, trimiteți-ne un e-mail la academiavegana.ro@gmail.com și echipa noastră vă va contacta cât mai repede posibil!
bottom of page